Nordisk leverandør siden 2005

Opatra profesjonell hudanalyse

ANALIZER DOME OPATRA

Ansiktsscanner = Salgsverktøy

  • Finansiering
  • Opplæring
  • Garanti og serviceavtale

 

Opatra er en profesjonell ansikts-/hudskanner med den nyeste teknologien. Opatra gir en profesjonell hudanalyse, som har som mål å analysere og vurdere hudens tilstand for å kunne anbefale passende behandlinger og produkter. Opatra kan også med fordel brukes som salgsverktøy fordi det er mulig å programmere produkter eller behandlinger som automatisk foreslås kunden etter en hudskanning. Du bestemmer selv hvilke produkter eller behandlinger som skal foreslås, slik at du ikke er bundet til et bestemt produkt/merke.

En faglig analyse utføres vanligvis av en hudpleiespesialist eller en kosmetolog som har kunnskap om hudens struktur, funksjoner og vanlige hudproblemer. Analysen kan omfatte ulike steg, inkludert en grundig undersøkelse av huden, vurdering av hudtype og tilstand, identifisering av mulige problemområder, og vurdering av fukt- og oljebalansen i huden.

For å utføre hudanalysen kan ulike verktøy og teknikker brukes, for eksempel en hudskanner som kan gi en dypere innsikt i hudens tilstand ved å analysere ulike hudlag. Denne typen teknologi kan måle parametere som fuktighet, elastisitet, pigmentering og porestørrelse.
 
Etter gjennomført hudanalyse kan hudpleiespesialisten eller kosmetologen sammen med Optara komme med anbefalinger om hvilke behandlinger og produkter som kan være egnet for å bedre hudens helse og utseende. Det kan omfatte alt fra renserutiner og fuktighetsgivende produkter til mer avanserte behandlinger som kjemisk peeling eller bruk av hudforyngelsesapparater.
 
Hudanalysesystemet brukes av fagfolk innen skjønnhet, medisinsk og estetisk hudpleie, og er verdens mest avanserte huddeteksjonsutstyr som tar multispektrale bilder av ansiktet, undersøker huden for fine linjer og rynker, urenheter, porer, tekstur, porfyriner, UV-flekker , fuktighet og pigmentering.

Dette følger med ved kjøp

  • Finansieringsmuligheter
  • Opplæring
  • Gratis levering

Behandlinger

Ansiktsbehandling Hudforyngelse

Viktig

Astomed har levert produkter i Norge gjennom mange år, men norsk kontor og showrom ble først etablert i starten av 2022.  I Sverige har Astomed holdt på siden 2005 og de har godt over 30 ansatte samt selskaper i Finland og Danmark. Vårt mål er å være en totalleverandør for deg og tilby gode priser og rask levering. Siden vi holder til i hele Norden har vi flere varer på lager, slik kan vi sikre deg raske leveranser og tilby et veldig stort vareutvalg.

Vi er ratet AAA siden 2018 som er det høyeste et selskap kan få. Det betyr sikkerhet for deg når du skal kjøpe apparater som laser etc.

Forespørsel om tilbud

Fyll inn informasjonen din og vi ønsker å høre fra deg.

Bestill telefonmøte

Er du interessert i å starte din egen klinikk eller generelt nysgjerrig på hvordan prosessen fungerer?

Lignende Apparater