Nordisk leverandør siden 2005

Cryoshot – Luftkjøler

Cryoshot – Luftkjøler

 • Finansiering
 • Opplæring
 • Garanti og serviceavtale

Kraftig luftkjøler til laserbehandling

– Kjøler raskt ned til 18 minusgrader!

Cryoshot-kjølere brukes ofte i kombinasjon med laserbehandlinger for å forbedre pasientkomforten og optimalisere behandlingsresultatene. Her er en detaljert oversikt over hvordan Cryoshot-kjølere brukes ved laserbehandlinger:

 1. Forbedring av pasientkomfort: Cryoshot-kjølere gir en kontinuerlig strøm av kald luft til behandlingsområdet, noe som bidrar til å redusere smerten og ubehaget som ofte følger med laserbehandlinger. Den kalde luften bedøver huden midlertidig, noe som gjør prosedyren mer tolererbar for pasienten.
 2. Reduksjon av termisk skade: Ved å kjøle ned huden før, under og etter laserbehandlingen, minimerer Cryoshot-kjølere risikoen for termisk skade på vevet. Dette er spesielt viktig ved høyenergilaserbehandlinger der risikoen for forbrenning eller overoppheting av huden er høy.
 3. Optimalisering av behandlingsresultater: Kjøling av huden kan forbedre de totale behandlingsresultatene ved å redusere inflammatoriske responser og fremme raskere helbredelse. Ved å holde huden kjølig og komfortabel, kan høyere lasereffekter brukes uten å øke risikoen for bivirkninger, noe som kan føre til bedre kliniske resultater.
 4. Økt pasienttilfredshet: Pasienter som opplever mindre smerte og ubehag under behandlingen er mer sannsynlig å fullføre hele behandlingsforløpet og være fornøyd med resultatene. Cryoshot-kjølere bidrar dermed til å øke pasienttilfredsheten og tilliten til behandlingen.
 5. Fleksibel og effektiv bruk: Cryoshot-kjølere er designet for å være fleksible og enkle å bruke sammen med en rekke laserbehandlingsutstyr. De kan enkelt justeres for å gi optimal kjøling til forskjellige behandlingsområder og pasientbehov.

Samlet sett er Cryoshot-kjølere en verdifull tilleggsutstyr ved laserbehandlinger, og de gir betydelige fordeler både for pasientkomfort og behandlingsresultater.

Laserbehandlinger

 1. Hårfjerning: – Cryoshot-kjølere brukes til å kjøle ned huden før laserhårfjerning for å minimere smerte og ubehag under behandlingen.
 2. Hudforyngelse: – Ved laserbehandlinger for hudforyngelse, slik som fraksjonert CO2-laser, brukes Cryoshot for å kjøle huden og redusere smerte og ubehag.
 3. Fjerning av tatoveringer: – Under tatoveringsfjerning med laser hjelper Cryoshot-kjøling til med å lindre smerte og redusere risikoen for hudskader.
 4. Vaskulære lesjoner: – Cryoshot kan brukes ved behandling av vaskulære lesjoner, som åreknuter eller sprengte blodkar, for å kjøle ned huden og redusere ubehag.

Fordeler med å bruke Cryoshot ved laserbehandlinger

Økt pasientkomfort: Reduserer smerte og ubehag, noe som gjør behandlingen mer tolererbar. – Sikrere behandling: Reduserer risikoen for termisk skade og forbrenninger. – Forbedrede resultater: Tillater høyere energinivåer og mer effektive behandlinger. – Raskere restitusjon: Reduserer betennelse og rødhet, noe som fører til raskere helbredelse.

Cryoshot-kjølere er et verdifullt tilleggsutstyr ved laserbehandlinger, da de forbedrer pasientkomforten, beskytter huden og muliggjør mer effektive behandlinger. Deres bruk bidrar til sikrere og mer tilfredsstillende behandlingsresultater for både pasienter og behandlere.

Dette følger med ved kjøp

 • Finansieringsmuligheter
 • Opplæring

Behandlinger

Laser Permanent hårfjerning Behandling Kroppsforming / Bodyshaping Muskeloppbygging Utrustning Ansiktsbehandling Fjerning av tatoveringer Hudforyngelse Andre maskiner

Viktig

Astomed har levert produkter i Norge gjennom mange år, men norsk kontor og showrom ble først etablert i starten av 2022.  I Sverige har Astomed holdt på siden 2005 og de har godt over 30 ansatte samt selskaper i Finland og Danmark. Vårt mål er å være en totalleverandør for deg og tilby gode priser og rask levering. Siden vi holder til i hele Norden har vi flere varer på lager, slik kan vi sikre deg raske leveranser og tilby et veldig stort vareutvalg.

Vi er ratet AAA siden 2018 som er det høyeste et selskap kan få. Det betyr sikkerhet for deg når du skal kjøpe apparater som laser etc.

Forespørsel om tilbud

Fyll inn informasjonen din og vi ønsker å høre fra deg.

Bestill telefonmøte

Er du interessert i å starte din egen klinikk eller generelt nysgjerrig på hvordan prosessen fungerer?

Lignende Apparater