Nordisk leverandør siden 2005

Eksklusiv forhandler for Lumenis

IOXO Laser #1

  • Finansiering
  • Opplæring
  • Garanti og serviceavtale

Hud foryngelse – Erbiumlaser – Overlegen teknologi

Smertefritt og uten restitusjonstid!

Effektiv regenerering med IOXO laser

IOXO Laser er en fraksjonert erbiumlaser som bruker topp moderne teknologi og teknikk for å oppnå forbedring i hudens tilstand, struktur og utseende. Det finnes flere behandlingsalternativer for ulike indikasjoner og IOXO Laser er et gjennombrudd for både medisinske og estetiske utøvere.

Effektiv Cryoshot luftkjøler inngår. Cryoshot-kjølere brukes ofte i kombinasjon med laserbehandlinger for å forbedre pasientkomforten og optimalisere behandlingsresultatene.

Informasjon om Cryoshot luftkjøler finner du her

Regenerasjon med fraksjonert erbium laser

1. Forbedrer arr fra akne, strekkmerker og atrofiske arr

2. Solskader

3. Overfladiske rynker, hudtone og tekstur

4. Stimulerer produksjonen av kollagen

Hvordan fungerer IOXO Laser?

IOXO Laser bruker fototermolys som er en prosess hvor lys energi brukes til å generere varme der laser energi absorberes av vannmolekyler som produserer varme og skaper et kontrollert traume i behandlingsområdet.

Fraksjonsteknikken påvirker mindre enn 10% av behandlingsområdet, og skaper tusenvis av mikroskopiske termiske soner i huden. Dette stimulerer reperasjon og kollagenproduksjon. Ingen restitusjonstid og redusert risiko for infeksjon etter behandlingen

Med minimal restitusjonstid og unik «Roll and Scan»-teknologi, tilbyr IOXO laserbehandling rask og effektiv behandling. IOXO-Lasersystemets ikke-ablative (gjør ikke synlige hull i huden) skaper en terminal skade uten å ødelegge vev. Epidermis forblir intakt under behandlingen. De normale cellene i epidermis repareres raskt og nydannelsen av kollagen stimuleres.

Laserbehandlinger for ansiktet med indikasjoner for både anti-aldring og forebyggende tiltak gjør IOXO Laser et perfekt tillegg til den moderne klinikken. Unike «Roll and Scan»-hodet med Optical Scanning Tracking Technology (OST) muliggjør rask og effektiv applikasjon som fornyer generelle områder innen anti-aldring og forebyggende behandlinger.

Hvorfor IOXO (Erbium) Laser?

En Erbium-laser er en type laser som bruker erbium-dopet glass eller krystall som sitt aktive medium for å generere laserlys. Denne typen laser har flere fordeler og bruksområder, spesielt innen medisin og laserbehandlinger. Her er noen grunner til hvorfor en Erbium-laser er bra:

  1. Bølgelengde: Erbium-laserstråler har en bølgelengde som ligger i det infrarøde området, vanligvis rundt 1550 nanometer. Denne bølgelengden er effektiv for å penetrere biologisk vev, noe som gjør den nyttig for medisinske applikasjoner som hudbehandlinger og dermatologi.
  2. Absorpsjon: Bølgelengden på Erbium-laserlys absorberes godt av vannmolekyler. Dette gjør den ideell for flere forskjellige hudbehandlinger med gode resultater. Energien absorberes effektivt på grunn av væsken i huden.
  3. Minimal vevsskade: Erbium-laserstråler fokuserer på å bli absorbert av vannmolekyler. Dette reduserer risikoen for at omkringliggende vev blir skadet. Dette er en fordel ved hudkirurgi eller behandlinger der presisjon og minimal skade på omkringliggende vev er viktig.
  4. Allsidighet: Erbium-lasere kan brukes til ulike applikasjoner, inkludert medisinsk laserbehandling, tannpleie (f.eks. tannbleking og tannkirurgi), industrielle prosesser og forskning.

Oppsummert er en Erbium-laser fordelaktig på grunn av dens spesifikke bølgelengde og evne til å bli absorbert av vann.

Dette følger med ved kjøp

  • Finansieringsmuligheter
  • Opplæring
  • Startpakke med forbruksmateriell

Behandlinger

Behandling Laser Utrustning Ansiktsbehandling Hudforyngelse Pigment og Vorter

Viktig

Astomed har levert produkter i Norge gjennom mange år, men norsk kontor og showrom ble først etablert i starten av 2022.  I Sverige har Astomed holdt på siden 2005 og de har godt over 30 ansatte samt selskaper i Finland og Danmark. Vårt mål er å være en totalleverandør for deg og tilby gode priser og rask levering. Siden vi holder til i hele Norden har vi flere varer på lager, slik kan vi sikre deg raske leveranser og tilby et veldig stort vareutvalg.

Vi er ratet AAA siden 2018 som er det høyeste et selskap kan få. Det betyr sikkerhet for deg når du skal kjøpe apparater som laser etc.

Forespørsel om tilbud

Fyll inn informasjonen din og vi ønsker å høre fra deg.

Bestill telefonmøte

Er du interessert i å starte din egen klinikk eller generelt nysgjerrig på hvordan prosessen fungerer?

Lignende Apparater