Nordisk leverandør siden 2005

Helios III - YAG Laser

YAG Laser – Helios III

YAG Laser Tatovering Fjerning - Profesjonell Q Switched laser med 5* håndenheter for alle farger

 • Finansiering
 • Opplæring
 • Garanti og serviceavtale
Yag Laser Helios III
YAG Laser för professionella

Den absolutt nyeste Nd:Yag laseren fra Laseroptek med patentert DOBBEL puls teknologi og avansert «beam» profil teknologi med 4 forskjellige bølgelengder for optimale behandlingsresultater på blant annet tatoveringer og pigmentflekker m.m.

Ønsker du å jobbe med profesjonell tatoveringsfjerning og kunne bleke alle farger, er dette maskinen for deg da den har alle bølgelengder samt hastighet og styrke. To ting som er veldig viktige når det kommer til YAG-laseren er styrke og hurtighet for å kunne utføre sikre behandlinger uten å skade huden. I tillegg til å fjerne tatoveringer kan denne laser utføre en rekke andre behandlinger som du kan lese om nedenfor.

Tatoveringslaser med 4 bølgelengder for å kunne fjerne alle farger.

Hva brukes denne laser til?

 • Pigmentering (som fregner, solflekker, aldersflekker, brune flekker, melasma, fødselsmerker)
  Akne merker
  Klarere hud
  Hudforyngelse
  Karbonbehandling: Aknearr/store porer/fine linjer
  Kviser og akne
  Onykomykose
  Tatoveringsfjerning (alle farger *)
  Pigmentflekker

En laser med 4 (5*) ulike håndenheter for optimale behandlinger, 2 av håndenhetene er fraksjonert.

Med en Q-switchet konstruksjon for laseren gis høye pulstopper men med svært kort pulsvarighet, som fokuserer strålene mot den faktiske fargen i tatoveringen. Med en Q-switchet konstruksjon gir laseren høye pulstopper men med en veldig kort pulsvarighet, som fokuserer strålene mot den faktiske fargen i tatoveringen.

En Q-switchet laser sender ut lys med to bølgelengder, henholdsvis 532 nm og 1032 nm. Den ene trenger mer overfladisk (532 nm) og den andre dypere (1064 nm). Resultatet avhenger av hvor gammel tatoveringen er, hvor og hvor dypt den sitter og sammensetningen av pigmentet. En tatoveringslaser med høy sikkerhet.

Fraksjonerte håndstykker reduserer smerte dramatisk under behandlingen og risikoen for bivirkninger minimeres ved bleking av tatoveringer. Risikoen for hypo- og hyperpigmentering reduseres med mer enn 70 % ved å bruke det delte håndstykket.

Unikt. *

Som ekstrautstyr finnes det også en ekstra håndholdt enhet med 585 / 650 nm bølgelengde, som gjør det mulig også å fjerne de virkelig vanskelige fargene ved tatoveringsfjerning, for eksempel lysegrønn – gul osv.

God eller dårlig laser? En enkel forklaring!

Laserens hastighet og kraft er helt avgjørende! Jo kraftigere en Yag laser er, jo raskere kan selve lyspulsen leveres til riktig dybde uten å skade huden, dette er grunnlaget for en god og sikker behandling. Likeledes med hensyn til «punktstørrelse», dvs. størrelsen på lyspulsen som på en kraftig Q Switchet Yag-laser kan være opptil 10-12 mm sammenlignet med en Kina-importert Yag-laser som vanligvis ikke er mer enn 3 mm.

Hva gjør denne laseren unik?

 • Real Twin Pulse Technology (RTP) Et pulstog eller tvillingpuls gjør det mulig å sende ut to identiske energibølger. Det er svært vanskelig å produsere to identiske pulser, og i noen tilfeller er den første pulsen for høy og andre pulsen er lav, eller den første pulsen kan være lav og den andre pulsen høy. Vår unike RTP-teknologi kan konsekvent produsere to identiske pulser til enhver tid, noe som er helt unikt og gir bedre behandlingsresultater. Denne teknologien forårsaker ingen smerte selv ved høyere energier , og dermed gjøre prosedyren mer behagelig for pasienten.
  4 forskjellige bølgelengder for optimale behandlingsresultater, spesielt når det kommer til fargede tatoveringer øker muligheten for også å fjerne «vanskelige farger» som lysegrønne – gule tatoveringer med bølgelengden 585 / 650 nm betydelig* (Valgfritt)

 

Dette følger med ved kjøp

 • Finansieringsmuligheter
 • Opplæring
 • Markedsføringsmateriell
 • Konsultasjonsmappe + digital
 • Gratis levering

Behandlinger

Fjerning av tatoveringer Laser Behandling Hudforyngelse Pigment og Vorter

Viktig

Astomed har levert produkter i Norge gjennom mange år, men norsk kontor og showrom ble først etablert i starten av 2022.  I Sverige har Astomed holdt på siden 2005 og de har godt over 30 ansatte samt selskaper i Finland og Danmark. Vårt mål er å være en totalleverandør for deg og tilby gode priser og rask levering. Siden vi holder til i hele Norden har vi flere varer på lager, slik kan vi sikre deg raske leveranser og tilby et veldig stort vareutvalg.

Vi er ratet AAA siden 2018 som er det høyeste et selskap kan få. Det betyr sikkerhet for deg når du skal kjøpe apparater som laser etc.

Forespørsel om tilbud

Fyll inn informasjonen din og vi ønsker å høre fra deg.

Bestill telefonmøte

Er du interessert i å starte din egen klinikk eller generelt nysgjerrig på hvordan prosessen fungerer?

Lignende Apparater