Om Klinikkapparater

Ledende leverandør av klinikkapparater siden 2005

Siden 2005 har vi levert klinikkapparater, produkter og møbler til klinikker og salonger i Norden. Hos oss er du trygg! Vi tilbyr service, support og selvfølgelig opplæring når du kjøper utstyr hos oss.

Vårt mål er å tilby dere Norges klart beste produkt-og apparatsortiment, kombinert med gode priser og høy kvalitet på leveranser og produktkunnskap. Vi har både kundeservice, produktspesialister og demo-rom i Norge. Besøk oss gjerne i Fjordveien 3 på Høvik for en hyggelig prat om fillere, hudpleieprodukter, peeling, lasere m.m, slik at vi kan hjelpe deg til å skape verdier for dine pasienter og din klinikk.

Når du velger Astomed som samarbeidspartner, får du ikke bare produkter av høyeste kvalitet: du får også en holdning. En holdning som sier at vi skal representere en positiv forskjell for kundene våre. Vi gjør det ved å være best i klassen på oppfølging og support. Og vi gjør det ved å skape økt effektivitet og lønnsomhet for kundene våre.

Opplæring & Support

Når du kjøper utstyr hos oss er privat opplæring inkludert. Vi har flere sykepleiere, hudterapeuter og spesialister som hjelper oss med opplæring når det kreves spesialkunnskap. I tillegg til det har vi også gratis online opplæring og workshops.

Eget serviceverksted

Vi har eget serviceverksted med godt utdannet personale som tar seg av eventuelle problemer som måtte oppstå med ditt utstyr.

Demorom – prøv apparater

I vårt demorom, som ligger i tilknytning til vårt kontor på Høvik er det mulig å teste og prøve ut de fleste maskiner og utstyr. Interessert i å besøke oss? Kontakt oss for mer informasjon.

Velkommen til Astomed. Din totalleverandør innen apparater og forbruk. Hos oss finner du alt du trenger fra fillers og forbruksvarer, til klinikkutstyr som HIFU og lasere fra kjente produsenter.