Nordisk leverandør siden 2005

1NEED

1NEED Micro-needling

Micro-needling & Micro-pricking

  • Finansiering
  • Opplæring
  • Garanti og serviceavtale

1Need micro-needling och micro-pricking och Micro-dermabration
En «light» version av OMNIA.

1NEED-enheten lar deg jobbe i to moduser, trådløst takket være det innebygde litiumbatteriet og også med nettstrøm som kobler den sammen via en kabeladapter.

Du kan bruke 1NEED med ulike tilbehør (serum) som utfører følgende behandlinger:

1. Medisinsk mikro-needling (tilbehør inkludert) • Estetiske mikroprikkbehandlinger (tilbehør inkludert) • Mikrodermabrasjonsbehandlinger (tilbehør IKKE inkludert)

2. Den estetiske mikroflekkbehandlingen utføres ved hjelp av håndstykket med et sterilt engangspass bestående av små spisse mikroapplikatorer (maksimal lengde 0,3 mm) som skaper en trykkmassasje som kan utføre en mekanisk biokonvertering av huden takket være stimulering av epidermislaget uten å forårsake hudskade.

3. Mikrodermabrasjonsbehandlingen utføres ved hjelp av håndstykket der en steril engangspatron er plassert, bestående av 130 nanospiss applikatorer (maksimal lengde 0,1 mm) som skaper en homogen skrubbeeffekt for å stimulere fornyelse av død hud hud og dyp rensing.

Dette følger med ved kjøp

  • 10 nåler
  • Opplæring
  • Gratis levering

Behandlinger

Behandling Utrustning Ansiktsbehandling Hudforyngelse Micro-needling

Viktig

Astomed har levert produkter i Norge gjennom mange år, men norsk kontor og showrom ble først etablert i starten av 2022.  I Sverige har Astomed holdt på siden 2005 og de har godt over 30 ansatte samt selskaper i Finland og Danmark. Vårt mål er å være en totalleverandør for deg og tilby gode priser og rask levering. Siden vi holder til i hele Norden har vi flere varer på lager, slik kan vi sikre deg raske leveranser og tilby et veldig stort vareutvalg.

Vi er ratet AAA siden 2018 som er det høyeste et selskap kan få. Det betyr sikkerhet for deg når du skal kjøpe apparater som laser etc.

Forespørsel om tilbud

Fyll inn informasjonen din og vi ønsker å høre fra deg.

Bestill telefonmøte

Er du interessert i å starte din egen klinikk eller generelt nysgjerrig på hvordan prosessen fungerer?

Lignende Apparater