Personvernerklæring

Juridiske enheter (selskaper)

Vårt kunderegister inneholder normalt kun opplysninger om juridiske personer. Slike opplysninger er ikke personopplysninger og omfattes ikke av reglene i personvernforordningen. Data om enkelthandlere og data om kontaktpersoner ved virksomhetene er imidlertid personopplysninger, og slike personopplysninger tillates for å administrere avtalen med leverandørene.

Hvordan behandler vi dine personopplysninger?

Når du handler fra en nettbutikk, vår eller andres, gir du fra deg informasjon om deg selv. Hvor du bor, hvilken e-postadresse du har og hva du handler for. Noen av våre kunder lurer på hva vi gjør med informasjonen og her beskriver vi litt mer formelt hvordan vi jobber med informasjon. Grunnlaget for alt vi gjør er å behandle kundene våre slik vi selv ønsker å bli behandlet. Dette gjelder også når det gjelder informasjon.

Sammendrag av vår informasjonshåndtering

Vi samler alltid inn så lite personlig informasjon som mulig. Det vi trenger å vite er hvor du bor for å kunne sende varene hjem til deg. Vi ønsker selvfølgelig også vite hvilke produkter du bestiller og vi trenger din e-postadresse og et mobilnummer for å kunne kontakte deg med leveringsmeldinger, endret informasjon m.m. Her kommer en mer detaljert beskrivelse.

Hvilke systemer havner dataene dine i?

  • Database for ordrer
  • Mailchimp for nyhetsbrev, tilbud og opplæring.
  • Eget e-postsystem for enkelt å kontakte deg.

DIN KUNDE-EMAIL

Vi bruker kundeservice@astomed.no som e-post for kundestøtte. Normalt sletter vi innkommende e-poster senest 2-3 måneder etter at vi har mottatt dem. Hvis vi trenger å lagre informasjon, legger vi den informasjonen i en mappe med all kundeinformasjon.

LEVERANSE

Når vi har pakket bestillingene dine, sender vi dem med vår partnere UPS eller Bring. Dersom du har spørsmål om hvordan de håndterer dataene dine, må du kontakte UPS eller Bring direkte.

DATAVERN

Vår administrerende direktør er databeskyttelsesansvarlig og er ansvarlig for å sikre at alle ansatte er kjent med hvordan vi behandler informasjon. Ønsker du å ta kontakt send en e-post til: kundeservice@astomed.no

HVORDAN BRUKER VI DENNE INFORMASJONEN?

Vi bruker informasjonen til å behandle bestillingen din. Vi bruker e-postadressen din for å kunne sende deg informasjon. Dersom du ikke ønsker informasjon fra oss, kan du enkelt melde deg av ytterligere informasjonsbrev via en lenke i informasjonsmailen.

HVORFOR LAGER VI INFORMASJON?

Vi lagrer informasjon av regnskapstekniske årsaker. Vi må kunne rapportere data til skatteetaten. Du kan opprette en konto på www.astomed.no dine bestillinger.

COOKIES

Vi bruker informasjonskapsler. Dette gjør vi for å kunne lagre varene dine i handlekurven. Vi bruker også Googles tjenester «Google Analytics» og «Google Remarketing». Disse tjenestene bruker også informasjonskapsler.

INFORMASJON TIL ANDRE PARTER

Vi gir aldri ut informasjonen din til noen andre aktører. Unntak gjøres hvis vi av en eller annen grunn blir tvunget av lov eller rettskjennelse.

FJERN INFORMASJONEN DIN FRA DATABASEN VÅR

Informasjonen vi lagrer eksisterer kun som grunnlag for den økonomiske transaksjonen og oppbevares av juridiske årsaker og kan derfor ikke slettes. Har du spørsmål, ta kontakt med oss ​​på kundeservice@astomed.no. Med denne informasjonen håper vi at du føler deg trygg med hvordan vi behandler dine personopplysninger og ønsker å fortsette å kjøpe produkter og klinikkutstyr fra oss.

Velkommen til Astomed. Din totalleverandør innen apparater og forbruk. Hos oss finner du alt du trenger fra fillers og forbruksvarer, til klinikkutstyr som HIFU og lasere fra kjente produsenter.