Nordisk leverandør siden 2005

CMSLIM - Drømmekropp uten anstrengning

CMSLIM

Kroppskulptering & muskeloppbygging

  • Finansiering
  • Opplæring
  • Garanti og serviceavtale

Gi kundene dine en drømmekropp uten problemer!

Med CMSLIM kan du enkelt redusere fett og øke muskelmassen takket være HI-EMT-teknologien som leverer elektromagnetiske bølger som kontinuerlig utvider og trekker sammen musklene. Det kan sammenlignes med trening hvor du former den indre strukturen i muskelen som deretter øker i vekst og deretter produserer nye kjeder av muskelfibre. Nå er det også HIPEX-alternativet som behandler inkontinens, les mer om det lenger ned på siden.

Hvordan fungerer CMSlim? 

To applikatorer påføres musklene, lårene og baken og skaper intense elektromagnetiske pulser som induserer ufrivillige muskelsammentrekninger. Muskelsammentrekningene utløser fettsyrer og bryter ned fettavleiringer, deretter øker muskeltonen og styrken. Det kan sammenlignes med hva som skjer når du trener, øvelsen stimulerer, reparerer og bygger muskelvev som resulterer i sterkere og mer strukturert muskler.

Tar kun 30 minutter og ingen nedetid

Som å gjøre 20 000 til 30 000 situps eller knebøy på 30 minutter

19 % reduksjon av det subkutane fettlaget i pasientens underliv 2-3 behandlinger per uke

Minst 4-6 behandlinger for tydelige resultater

Musklene blir mer strukturerte

For å opprettholde resultatene er det viktig med et variert kosthold og også begynne å trene. Denne behandlingen er for både menn og kvinner som ønsker en mer skulpturert kroppsform. Det er ingen risiko for brannskader, arrdannelse eller hevelse da det elektromagnetiske feltet ikke er basert på varme eller kulde,

Tillvalg, behandle inkontinens.

Behandle inkontinens med CMSLIM och Hipex. Ladda ner pdf med mer information här!

CMSLIM

Dette følger med ved kjøp

  • Finansieringsmuligheter
  • Opplæring
  • Markedsføringsmateriell
  • Gratis levering

Behandlinger

Behandling Kroppsforming / Bodyshaping Utrustning HIEMT

Viktig

Astomed har levert produkter i Norge gjennom mange år, men norsk kontor og showrom ble først etablert i starten av 2022.  I Sverige har Astomed holdt på siden 2005 og de har godt over 30 ansatte samt selskaper i Finland og Danmark. Vårt mål er å være en totalleverandør for deg og tilby gode priser og rask levering. Siden vi holder til i hele Norden har vi flere varer på lager, slik kan vi sikre deg raske leveranser og tilby et veldig stort vareutvalg.

Vi er ratet AAA siden 2018 som er det høyeste et selskap kan få. Det betyr sikkerhet for deg når du skal kjøpe apparater som laser etc.

Forespørsel om tilbud

Fyll inn informasjonen din og vi ønsker å høre fra deg.

Bestill telefonmøte

Er du interessert i å starte din egen klinikk eller generelt nysgjerrig på hvordan prosessen fungerer?

Lignende Apparater