Nordisk leverandør siden 2005

Focus Dual – RF & HIFU

Focus Dual – RF & HIFU

HIFU & RF microneedling

  • Finansiering
  • Opplæring
  • Garanti og serviceavtale

«Over 200 Focus Dual-enheter har blitt solgt på to år i Storbritannia»

Focus Dual kombinerer to ulike teknologier, HIFU og RF microneedling, som gir umiddelbare og langsiktige resultater. RF microneedling stimulerer produksjonen av kollagen og HIFU strammer opp og gir en hudløftende effekt.

Focus dual behandler huden i flere dybder, noe som gir optimale behandlingsresultater på fine linjer, elastisitet, hudtekstur og arr.

RF microneedling

Den håndholdte RF microneedling-enheten behandler huden med 2 MHz RF-energi som transporteres inn i huden med nåler på en dybde mellom 0,1-3,5 mm. Håndenheten har også innebygget vakuum som sørger for at behandlingen er nøyaktig og utføres på riktig nåledybde.

Nåler

Focus dual tilbyr tre forskjellige nåler isolert og uisolert med 10, 25 eller 36 nåler.

HIFU

En hudløftende og hudoppstrammende teknikk som behandler SMAS-laget i huden ved å sende ut 65-80 grader med fokusert ultralyd med høy intensitet.

Focus dual tilbyr forskjellige patroner på 1,5 mm, 3,0 mm, 4,5 mm, 6,0 mm og 13 mm, som lar deg behandle forskjellige hudlag.

Dette følger med ved kjøp

  • Finansieringsmuligheter
  • Opplæring
  • Startpakke
  • Markedsmateriell
  • Gratis levering

Behandlinger

Ansiktsbehandling HIFU Hudforyngelse Micro-needling

Viktig

Astomed har levert produkter i Norge gjennom mange år, men norsk kontor og showrom ble først etablert i starten av 2022.  I Sverige har Astomed holdt på siden 2005 og de har godt over 30 ansatte samt selskaper i Finland og Danmark. Vårt mål er å være en totalleverandør for deg og tilby gode priser og rask levering. Siden vi holder til i hele Norden har vi flere varer på lager, slik kan vi sikre deg raske leveranser og tilby et veldig stort vareutvalg.

Vi er ratet AAA siden 2018 som er det høyeste et selskap kan få. Det betyr sikkerhet for deg når du skal kjøpe apparater som laser etc.

Forespørsel om tilbud

Fyll inn informasjonen din og vi ønsker å høre fra deg.

Bestill telefonmøte

Er du interessert i å starte din egen klinikk eller generelt nysgjerrig på hvordan prosessen fungerer?

Lignende Apparater