Nordisk leverandør siden 2005

NuEra Tight - Fettreduksjon, Hudoppstramming og reduksjon av Cellulitter og Rynker

NuEra Tight fra Lumenis

Kroppskulptering & muskeloppbygging

  • Finansiering
  • Opplæring
  • Garanti og serviceavtale

Frittstående eller kombinerte løsninger for fettreduksjon, hudoppstramming, cellulitter og rynkereduksjon for hele kroppen!

NuEra Tight krever ingen dyre forbruksvarer!

Dagens pasienter ønsker raske og komfortable behandlinger og langvarige resultater som ser naturlige ut. Med NuEra Tight kan du møte denne etterspørselen samtidig som du overgår forventningene. Enten du tilbyr en frittstående løsning for fettreduksjon, hudoppstramming, cellulitter og rynkereduksjon eller kombinerer med andre modaliteter, hjelper NuEra Tight deg med å skape fordeler for praksisen din.

En virkelig personlig kroppskonturopplevelse starter med FocalRF-teknologi som behandler subkutant fett på alle områder av kroppen enkelt og effektivt. Velg en overfladisk behandling på 2MHz for å fjerne gjenstridige fettceller eller velg 470kHz for dypere oppvarming. NuEra® Tight drevet av FocalRF™-teknologi, bruker flere RF-frekvenser for å ringe inn dybden av energipenetrasjon, som tar hensyn til flere kliniske indikasjoner, hudsykdommer og kroppsområder, i samme økt.

Nøkkelparameteren som avgjør suksessen til behandlingen din er evnen til å målrette behandlingen til riktig vevsdybde – og dette kan variere mellom mennesker og mellom ulike områder av kroppen. NuEra Tights banebrytende teknologi tilbyr uovertruffen behandlingsdybdekontroll: den retter seg mot vev på den nøyaktige dybden som gir de beste resultatene, slik at resultatene varer lenger og ser mer naturlige ut.

Avanserte verktøy for dagens estetiske pasient Lumenis utviklet NuEra Tight med toppmoderne funksjoner i en brukervennlig enhet med et intuitivt grafisk brukergrensesnitt.

  • Forbruksvarer

FocalRF Technology

470kHz – Dyp oppvarming

1 og 2MHz – Middels dyp oppvarming

4 og 6MHz – Overfladisk oppvarming og penetrering

NuEra Tight

Dette følger med ved kjøp

  • Finansieringsmuligheter
  • Opplæring
  • Markedsføringsmateriell
  • Gratis levering

Behandlinger

Kroppsforming / Bodyshaping Behandling Radiofrekvens & varme Utrustning Ansiktsbehandling Hudforyngelse Andre behandlinger

Viktig

Astomed har levert produkter i Norge gjennom mange år, men norsk kontor og showrom ble først etablert i starten av 2022.  I Sverige har Astomed holdt på siden 2005 og de har godt over 30 ansatte samt selskaper i Finland og Danmark. Vårt mål er å være en totalleverandør for deg og tilby gode priser og rask levering. Siden vi holder til i hele Norden har vi flere varer på lager, slik kan vi sikre deg raske leveranser og tilby et veldig stort vareutvalg.

Vi er ratet AAA siden 2018 som er det høyeste et selskap kan få. Det betyr sikkerhet for deg når du skal kjøpe apparater som laser etc.

Forespørsel om tilbud

Fyll inn informasjonen din og vi ønsker å høre fra deg.

Bestill telefonmøte

Er du interessert i å starte din egen klinikk eller generelt nysgjerrig på hvordan prosessen fungerer?

Lignende Apparater