Hydra Touch ansiktsbehandling

Okategoriserade

En dyprensende ansiktsbehandling på et helt nytt nivå. Hydra Touch H2 jobber med tre forskjellige teknologier og tilhørende serum for å behandle alt fra aldringstegn, hudtekstur, akne, fet hud og mye mer.

Under denne behandlingen brukes en kombinasjon av kjemisk peeling og mekanisk peeling. Serum 1 inneholder AHA-syre (melkesyre) som åpner opp porene, for så å fjerne de døde hudcellene som er på huden. Da bruker du serum to, som inneholder BHA-syre (salisylsyre). Denne syren løser opp talg, skitt og fett som er i porene.

Etter serum 1 og 2 påføres H2 i ansiktet, som fjerner talg og smuss i porene. Væsken fjernes deretter med to våte puter. Til slutt brukes serum 3. I dette serumet finner du hovedingrediensene: aloe vera bladvann og hyaluronsyre. Serumet beroliger huden og gir en fuktboost.

Etterpå bruker du Lift, som er en håndholdt enhet som kun er tilgjengelig på Hydra touch, som skiller seg fra Hydra Beauty. Den håndholdte Lift-enheten leverer lavfrekvent strøm som stimulerer musklene i ansiktet som hjelper og gir løft til ansiktet.

Til slutt kjører du med et medisinsk led lys som sluser serum inn i porene ved hjelp av elektroporering. For en ekstra følelse av luksus kan du legge på en sheet mask og la kunden slappe av en stund før behandlingen er ferdig.

Tips!
Et smart tips er å kjøpe en vapozon og utføre 5 minutter før behandling for å åpne opp porene enda mer. Den gir en luksuriøs følelse og er veldig effektiv på for eksempel på nesen, hvor du har mange porer.

Senaste inläggen