Les mer om CMSLIM!

Apparater

Behøver du en push for å komme igang med trening? Eller har du en skade som hindrer deg i å trene?

Ved hjelp av CMSLIM kan du fortsatt oppnå drømmen din!

CMSLIM er den nyeste teknologien som bruker et fokusert elektrisk magnetfelt til å passere gjennom kroppen på en ikke-invasiv måte, som deretter utløser ufrivillige muskelsammentrekninger.
Luigi Galvani italiensk fysiker, naturforsker og lege, publiserte det første vitenskapelige beviset på at strøm kan aktivere muskler. I løpet av 1900- og 2000-tallet ble det gjort nøye studier og dokumentasjon av elektrisitetsegenskaper i musklene. Det ble oppdaget at elektrisk stimulering av kroppens funksjoner gir langvarige endringer i musklene.
Elektroterapi begynte opprinnelig som en medisinsk behandling og ble hovedsakelig brukt i psykologisk terapi for avspenning av muskelspasmer, muskelrehabilitering, reduksjon av smerte etter operasjon, sårheling med mer
En behandling tar 30 minutter per område og en følelse av sårhet etter behandlingen kan oppstå, akkurat som etter en intens treningsøkt. Du får raske og klare resultater som varer lenge så lenge du vedlikeholder kroppen. CMSLIM fungerer best i kombinasjon med en ellers aktiv livsstil og sunt kosthold. Denne behandlingsmetoden
er perfekt for de som ønsker å forbedre muskelmassen og redusere kroppsfett i kombinasjon med en diett. Etter behandlingen kan du gå tilbake til dine daglige rutiner.
I tillegg til at maskinen øker muskelmassen og fettforbrenningen, passer behandlingen også for de som har vært gravide og ønsker å gjenopprette musklene etter fødsel eller de som trenger en trygg og effektiv form for rehabilitering etter skader.

CMSLIM og inkontinens = sant!

Det er svært vanlig at kvinner og menn lider av urininkontinens. Ved hjelp av CMSlim Hipex stolen kan du også motvirke inkontinens gjennom intense kontinuerlige sammentrekninger for å styrke musklene. Dette vil igjen gi deg en følelse av forbedret livskvalitet.

Senaste inläggen