Nordisk leverandør siden 2005

Eksklusiv forhandler for Lumenis

Lumenis FemTouch Laser

  • Finansiering
  • Opplæring
  • Garanti og serviceavtale

En revolusjonerende laserbehandling for kvinnehelse
FemTouch er en poliklinisk, ikke-invasiv og ikke-hormonell laserbehandling for forbedret vaginal helse(overgangsalder og oppstramming). FemTouch posisjonerer deg i forkant av kvinnehelseteknologi, samtidig som du utvider ditt tilbud.

Fem Touch for vaginal oppstramming og overgangsalder

Teknologi.

FemTouch™ drives av Lumenis AcuPulse™ CO2-laser. Denne innovative CO2-laserteknologien gjør det mulig å påføre presise og kontrollerte fraksjonerte lasermikrostråler på vaginalslimhinnen. Laserbehandling påføres langs vaginalveggene og gir svært skånsom kontrollert ablasjon og koagulering. Resultatene er svært gode og vitenskapelig dokumentert. Metoden er godt dokumentert for behandling av overgangsalder og vaginal oppstramming.

Lumenis er utvikler av ledende estetiske medisinske lasere, i samarbeid med ledende gynekologer, og tilbyr nå en rask og effektiv behandling som behandler kvinners helsetilstander, sammen med andre vanlige helseproblemer for kvinner.

Lær mer om FemTouch og kliniske studier

Nyere studier viser at CO2-lasere har vært effektive til å lindre betydelig symptomer som vaginal tørrhet, irritasjon og brennende følelser. Les mer her:

Dette følger med ved kjøp

  • Finansieringsmuligheter
  • Opplæring
  • Gratis levering

Behandlinger

Laser Behandling Utrustning Gynekologi og Inkontinens Andre behandlinger

Viktig

Astomed har levert produkter i Norge gjennom mange år, men norsk kontor og showrom ble først etablert i starten av 2022.  I Sverige har Astomed holdt på siden 2005 og de har godt over 30 ansatte samt selskaper i Finland og Danmark. Vårt mål er å være en totalleverandør for deg og tilby gode priser og rask levering. Siden vi holder til i hele Norden har vi flere varer på lager, slik kan vi sikre deg raske leveranser og tilby et veldig stort vareutvalg.

Vi er ratet AAA siden 2018 som er det høyeste et selskap kan få. Det betyr sikkerhet for deg når du skal kjøpe apparater som laser etc.

Forespørsel om tilbud

Fyll inn informasjonen din og vi ønsker å høre fra deg.

Bestill telefonmøte

Er du interessert i å starte din egen klinikk eller generelt nysgjerrig på hvordan prosessen fungerer?

Lignende Apparater