Nordisk leverandør siden 2005

Eksklusiv forhandler for Lumenis

Lumenis Stellar M22 Hudlaser

  • Finansiering
  • Opplæring
  • Garanti og serviceavtale

Dette er en avansert og kraftig ikke ablativ hudlaser med 4 ulike teknologier i samme maskin og som har FDA godkjenning for behandling av over 30 ulike dermatologiske indikasjoner og med brukervennlige oppsett for samtlige. Apparatet er modulbasert: Stellar™ IPL, ResurFX™, Multi-Spot™ Nd:Yag og Q-Switched Nd:Yag.

IPL laser fra selskapet som oppfant IPL.

Lumenis Stellar M22 har fått prisen som årets maskin innen kategorien   «Energy Device Of The Year» 2023

Stellar M22™ er en kraftig hudlaser med 4 unike teknologier, slik at du kan behandle over 30 hudsykdommer og i tillegg tilby effektiv hårfjerning. Du vil oppnå fremragende resultater uavhengig av hudtype, alder og kjønn og uten behov for forbruksutstyr. Stellar M22 er fullt oppgraderbar, og gir deg uendelige muligheter. Apparatet kan leveres med 4 enestående teknologier; Stellar™ IPL, ResurFX™, Multi-Spot™ Nd:YAG og Q-Switched Nd:YAG.

Gi din klinikk et skikkelig konkurransefortrinn.

Tiltrekk deg flere pasienter ved å tilby en helhetlig behandling med Stellar M22.

Se IPL behandling med Stellar M22, kontra konkurrent

Behandling av vaskulære lesjoner med Stellar M22

Dette følger med ved kjøp

  • Finansieringsmuligheter
  • Opplæring
  • Gratis levering

Behandlinger

Behandling Permanent hårfjerning Laser Utrustning Ansiktsbehandling Fjerning av tatoveringer Hudforyngelse Pigment og Vorter

Viktig

Astomed har levert produkter i Norge gjennom mange år, men norsk kontor og showrom ble først etablert i starten av 2022.  I Sverige har Astomed holdt på siden 2005 og de har godt over 30 ansatte samt selskaper i Finland og Danmark. Vårt mål er å være en totalleverandør for deg og tilby gode priser og rask levering. Siden vi holder til i hele Norden har vi flere varer på lager, slik kan vi sikre deg raske leveranser og tilby et veldig stort vareutvalg.

Vi er ratet AAA siden 2018 som er det høyeste et selskap kan få. Det betyr sikkerhet for deg når du skal kjøpe apparater som laser etc.

Forespørsel om tilbud

Fyll inn informasjonen din og vi ønsker å høre fra deg.

Bestill telefonmøte

Er du interessert i å starte din egen klinikk eller generelt nysgjerrig på hvordan prosessen fungerer?

Lignende Apparater