Nordisk leverandør siden 2005

Fraction CO2 Laser

Fraction CO2 Laser

Allsidig fraksjonell laser for ansikt og kropp

 • Finansiering
 • Opplæring
 • Garanti og serviceavtale

Fraksjonell laser er en enhet som kan behandle flere forskjellige hudproblemer enkelt og effektivt. Blant annet pigmentering, arr, akne, fine linjer og solskader. Med en fraksjonell laser har du uendelige muligheter.

Fractional CO2 er siste generasjons laser som har 13 forskjellige størrelser og typer former på laserstrålen, noe som gjør behandlingene mer nøyaktige og presise.

Flere fordeler med fraksjon CO2:

 • Kan kontrollere behandlingsdybden.
 • Ulike design for spesifikke områder.
 • Fraksjonsteknologi (flere laserpunkter).
 • Kortere restitusjonstid.
 • LCD berøringsskjerm.

En fraksjonert CO2-laser er en type laser som bruker karbondioksid (CO2) for å behandle en rekke hudsykdommer. Laseren produserer en lysstråle som er delt opp i flere små stråler, eller «fraksjoner», som trenger inn i huden til en viss dybde. Dette skaper mikroskopiske sår i huden, som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, proteinene som gir huden dens elastisitet og styrke.

Fraksjonelle CO2-lasere regnes som en av de mest effektive behandlingene for hudforyngelse, og brukes ofte til å behandle et bredt spekter av tilstander, inkludert solskader, akne arr, pigmentflekker m.m. Prosedyren utføres vanligvis av en kvalifisert helsepersonell i medisinske omgivelser, og kan kreve lokal eller generell anestesi, avhengig av området som behandles og pasientens preferanser. Det er potensielle risikoer og bivirkninger forbundet med fraksjonert CO2-laserbehandling, inkludert smerte, hevelse og rødhet på behandlingsstedet, så det er viktig å konsultere en helsepersonell før du gjennomgår prosedyren.

Dette følger med ved kjøp

 • Finansieringsmuligheter
 • Opplæring
 • Gratis levering

Behandlinger

Behandling Laser Utrustning Ansiktsbehandling Hudforyngelse Pigment og Vorter

Viktig

Astomed har levert produkter i Norge gjennom mange år, men norsk kontor og showrom ble først etablert i starten av 2022.  I Sverige har Astomed holdt på siden 2005 og de har godt over 30 ansatte samt selskaper i Finland og Danmark. Vårt mål er å være en totalleverandør for deg og tilby gode priser og rask levering. Siden vi holder til i hele Norden har vi flere varer på lager, slik kan vi sikre deg raske leveranser og tilby et veldig stort vareutvalg.

Vi er ratet AAA siden 2018 som er det høyeste et selskap kan få. Det betyr sikkerhet for deg når du skal kjøpe apparater som laser etc.

Forespørsel om tilbud

Fyll inn informasjonen din og vi ønsker å høre fra deg.

Bestill telefonmøte

Er du interessert i å starte din egen klinikk eller generelt nysgjerrig på hvordan prosessen fungerer?

Lignende Apparater