Nordisk leverandør siden 2005

PicoLO tatueringsborttagning

PicoLO

PicoLO laseroptek tatueringsborttagning og hudforyngring

  • Finansiering
  • Opplæring
  • Garanti og serviceavtale

PicoLO fra Laseroptek! Den mest avanserte og høykvalitets laseren på markedet, designet for å behandle pigmenteringer og utføre tatoveringsfjerning, arr- korrigering og hudforyngelse.

Med PicoLO kan du behandle tatoveringer og utføre den populære behandlingen karbonpeeling. PicoLO jobber med en en avansert teknologi, som er ekstremt viktig spesielt for behandling av tatoveringer. Skal du utføre tatoveringsfjerning med vellykkede og sikre behandlingsresultater, må du ha utstyr av høyeste kvalitet, noe PicoLO definitivt lever opp til!

PicoLO produseres av verdensledende Laseroptek, som selger utstyret sitt i over 50 land. Laseroptek har fra begynnelsen spesialiserer seg på Nd:YAG-lasere som Helios, Lotus og nå PicoLO.

Picosecond pulser

PicoLO er en Nd:YAG-laser med bølgelengder på 1064nm og 532nm og fungerer med ultrakorte pulser, såkalte Picosecond-pulser som retter seg mot pigmenteringer mer effektivt, og minimerer ubehag, smerte, bivirkninger og nedetid. PicoLO gir den største punktstørrelsen for å tillate raskere behandlinger. Den prisvinnende gode designen og den kompakte størrelsen vil gi deg mer praktisk prosedyremiljø. Med Picosecond-pulser splittes pigmenter (naturlige eller fra tatoveringer) til mye mindre partikler som er lettere for kroppen å ta vare på og transportere bort.

LIOB
LIBO er en kavitasjonseffekt i dermis skapt av picoLOs picosekundpulser. Kavitasjonen skaper en betennelsesreaksjon i huden, som igjen fører til økt produksjon av kollagen og elastin.

Behandlingen steg for steg

Tatoveringsfjerning & Pigment

1. PicoLO laser treffer pigmentet i tatoveringen.

2. Pigmentet fra tatoveringen brytes ned uten å skade omkringliggende vev.

3. Pigment sluses bort av kroppen på en naturlig måte.

Hudforyngelse
1. Huden behandles med PicoLOs picosecond laser.
2. Kollagen- og elastinproduksjonen stimuleres.
3. Etter 2-4 uker får huden ny glød og en jevn tone.

Bølgelengd

1064nm & 532nm

Pulse duration

450ps/380ps

Laserenergi

500mJ/350mJ

Repetition rate

M1, M3, M5, 1-10Hz

Spot size zoom

2-7mm2

Spot size fraktionell

10 x 10/7 x 7 mm2

Spot size collimated

20 x 20 mm2

Kjøl system

Lukket vann-luft system

Dette følger med ved kjøp

  • Finansieringsmuligheter
  • Opplæring
  • Gratis levering

Behandlinger

Behandling Laser Utrustning Fjerning av tatoveringer Hudforyngelse Pigment og Vorter

Viktig

Astomed har levert produkter i Norge gjennom mange år, men norsk kontor og showrom ble først etablert i starten av 2022.  I Sverige har Astomed holdt på siden 2005 og de har godt over 30 ansatte samt selskaper i Finland og Danmark. Vårt mål er å være en totalleverandør for deg og tilby gode priser og rask levering. Siden vi holder til i hele Norden har vi flere varer på lager, slik kan vi sikre deg raske leveranser og tilby et veldig stort vareutvalg.

Vi er ratet AAA siden 2018 som er det høyeste et selskap kan få. Det betyr sikkerhet for deg når du skal kjøpe apparater som laser etc.

Forespørsel om tilbud

Fyll inn informasjonen din og vi ønsker å høre fra deg.

Bestill telefonmøte

Er du interessert i å starte din egen klinikk eller generelt nysgjerrig på hvordan prosessen fungerer?