Nordisk leverandør siden 2005

Eksklusiv forhandler for Lumenis

UltraPulse Alpha – fra Lumenis

UltraPulse Alpha

  • Finansiering
  • Opplæring
  • Garanti og serviceavtale

ULTRApulse® Alpha er «Alfa» av hudpleielasere og laget av ekspertene som introduserte CO2-lasere til estetikk bransjen for 10 år siden, og har vært bransjeeksperter siden.

ULTRApulse er den kraftigste ablative CO2-laser på markedet med behandlingsdyp på opptil 4mm.  Ledende laserteknologi, enkel bruk for både eksperter og mindre erfarne operatører. Apparatet leverer enestående resultater, komfort og pasientsikkerhet. Begge disse modellene benyttes i dag ved de ledende hudavdelingene på norske sykehus samt private klinikker.

Pakket inn i et ultramoderne design har ULTRApulse Alpha den ledende laserteknologien. Med en samtid og intuitive GUI hosting, forhåndsinnstillinger og intelligent automatisering er ULTRApulse Alpha enkel å bruke av både nybegynnere og eksperter, slik at de kan nå enestående resultater samtidig som pasientsikkerheten opprettholdes og komfort med minimal nedetid.

Hvorfor ikke alle lasere ble skapt like

ULTRApulse® Alpha er alfaen til hudpleielaserpakken, og av alle de riktige grunnene. Den beste CO2-laserteknologien innen estetikk har blitt perfeksjonert, og nå operert med et brukervennlig grensesnitt med innebygde forhåndsinnstillinger og automatisering – noe som gjør CO2 enkel å bruke for både nybegynnere og eksperter. Se hva som gjør ULTRApulse Alpha så unik.

Dette følger med ved kjøp

  • Finansieringsmuligheter
  • Opplæring
  • Gratis levering

Behandlinger

Laser Behandling Utrustning Ansiktsbehandling Hudforyngelse Andre behandlinger

Viktig

Astomed har levert produkter i Norge gjennom mange år, men norsk kontor og showrom ble først etablert i starten av 2022.  I Sverige har Astomed holdt på siden 2005 og de har godt over 30 ansatte samt selskaper i Finland og Danmark. Vårt mål er å være en totalleverandør for deg og tilby gode priser og rask levering. Siden vi holder til i hele Norden har vi flere varer på lager, slik kan vi sikre deg raske leveranser og tilby et veldig stort vareutvalg.

Vi er ratet AAA siden 2018 som er det høyeste et selskap kan få. Det betyr sikkerhet for deg når du skal kjøpe apparater som laser etc.

Forespørsel om tilbud

Fyll inn informasjonen din og vi ønsker å høre fra deg.

Bestill telefonmøte

Er du interessert i å starte din egen klinikk eller generelt nysgjerrig på hvordan prosessen fungerer?

Lignende Apparater